Hirdetés

A ray tracinget is támogatja ez a fantasztikus, UE5-ös Portal remake

|

Elképesztő látvánnyal tért vissza a Portal az Unreal Engine 5-nek köszönhetően.

Hirdetés

Amióta az Epic Games először megmutatta az Unreal Engine legújabb verzióját, tudjuk, a technológia korábban sosem látott dolgokra képes, ebben a generációban olyan grafikákat fogunk látni a játékokban, amikről korábban álmodni is alig mertünk. Elég csak a játszható Mátrix demóra gondolni, vagy a közösség által készített projektekre, mindegyik elképesztő.

Most egy újabb közösségi projekt keltette fel az internet figyelmét, a Valve 2007-es játéka, a Portal kapott komoly ráncfelvarrást.

Hirdetés

A rövidke videóban a bevezető első pályáját, a "test chamber 00"-t láthatjuk, természetesen az Unreal Engine 5-nek köszönhetően ray-tracinggel és minden egyéb más, korszerű technológiával felturbózva.

Ha már megszépültek a portalos emlékek, ide kattintva megnézhetitek, hogyan néz ki az eredeti játék. A két videóban számos eltérés felfedezhető, a demó készítéséhez ugyanis minden textúrát újra elkészítettek, a nagyon alacsony felbontásúakat pedig újakkal helyettesítették, amihez a Portal 2-ből gyűjtöttek inspirációt.

Sajnos nem valószínű, hogy a projektet jegyző Alfred Beddow elkészíti majd a teljes Portal remake-jét, de azért megjegyezte, ha van rá fejlesztői érdeklődés, simán lehetséges a Portal átültetése az Unreal Engine 5-be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)