Hirdetés

A Ready or Not visszakerült a Steamre, a fejlesztők szerint nem a mészárlás miatt kellett törölni

|

A Valve állításuk szerint nem a valódi eseményekhez köthető okokból tette elérhetetlenné a játékot.

Hirdetés

A Ready or Not egy problémás játék. A taktikai lövöldék szerelmesei nagyon élvezik az FPS nyújtotta élményt, de sokan nem bírják lenyelni a fejlesztők vélt vagy valós, érzéketlen hozzáállását a valódi világban történt eseményekhez.

Volt szó arról, hogy egy iskolai lövöldözéshez kapcsolnának egy küldetést, később pedig megjelent egy nightclub pálya, ahol azután kellett akciózni, hogy támadók lemészárolták a civil bulizókat. Tekintettel arra, hogy a tartalom érkezése egybeesett a Pulse nightclub tragédiájának évfordulójával, sokan felvonták a szemöldöküket.

Hirdetés

Röviddel a fentebb említett frissítés után a Valve letiltotta a játékot a Steamről. Akkor mindenki azt hitte, hogy a nightclubban történtek miatt jött a szankció, de a Void azt állítja, hogy egy "védjegyprobléma" okozta a Ready or Not eltűnését. A csapat megígérte, hogy eltávolítanak minden, a problémához kötődő utalást, és visszahozzák a játékot a Steamre. Ez mára meg is történt.

Azt a Void nem részletezte, hogy mi is volt a védjegyprobléma okozója, de mára ez mindegy is, a játék ismét elérhető. Most lesz érdemes fogadásokat kötni arra, hogy vajon meddig fog maradni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)