Hirdetés

A Red Dead Online-ban könnyebben gazdagodhattok meg ezen a héten

|

A Rockstar vadnyugati kalandjában most több pénz, arany és tapasztalati pont jár azoknak, akik Showdownokon vagy versenyeken vesznek részt.

Hirdetés

Bőkezű kedvükben vannak a Red Dead Online fejlesztői, hiszen az áprilisi ingyenes tartalmakkal és komoly jutalmakkal megpakolt események után, a májust ismét egy jó adag kedvezménnyel indítják. Nem is beszélve arról, hogy aki a héten jelentkezik be, az sokkal könnyebben gyarapíthatja vagyonát, hála az extra zsákmánynak. 

Hirdetés

Akik a most vesznek részt a Showdown módokban, esetleg a versenyeken aratnak sikereket, azok 25%-kal több aranyat és pénzt kapnak, tehát mindenképp érdemes most belevágni a combosabban fizető kihívásokba. Emellett a fejlődés is könnyebb, hiszen dupla annyi tapasztalati pont jár, ha ilyen típusú küldetéseket vállaltok. Ha három napi kihívást teljesítetek a héten, akkor ráadásul egy Ability Card üti a markotokat. 

Mindemellett limitált ideig elérhető cuccokat is behúzhattok, melyek múlt héten élesedtek. Egyébként is érdemes szétnézni a boltokban, hiszen olcsóbb a  Bounty Hunter's License, a Butcher's Table, a Collector's Bag és az összes Moonshine Shack Property, a Wilderness Outfittersben pedig minden felszerelést féláron találtok meg, melyekkel táborotokat szabhatjátok testre. 

Akik összekötik Twitch fiókjukat a Rockstar Social Clubbal, azok egy Collector's Baget, egy Polsihed Copper Moonshine Stillt kapnak és öt Monshiner Role Rank jutalmát válthatják be. A PlayStation Plus tagoknak is jár egy horgász kezdőkészlet, melyekkel könnyebben foghatják ki vadnyugat legnagyobb kopoltyús bestiáit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)