Hirdetés

A Red Dead Online egyik RP szerverén egy tökéletesen működő börtönrendszert alakítottak ki

|

Egy szerepjátékra kihegyezett szerveren hozták létre a játékosok azt a Red Dead Online börtönrendszert, mely megpróbálja lemodellezni, hogy hogyan működhetett egy hasonló intézmény a vadnyugaton.

Hirdetés

A Rockstar Games messze nem fordít akkora törődést a Red Dead Online-ra, mint ahogy teszi azt például a GTA Online-nal, melyet a vadnyugati kaland rajongói egy ideje nehezményeznek is. Noha a játékhoz havonta érkeznek update-ek, ezek általában csak frissítik a tennivalókat, de nagyobb tartalmi újdonságot nem hoznak. A játék egyik RP szerverén a játékosok most maguknak oldották meg a problémát.

A kifejezetten szerepjátékra kihegyezett Wild West RP szerveren egy a pályán elhagyatottan álló börtönt alakítottak át egy teljesen funkcionáló igazságszolgáltatási intézménnyé. Aki itt a bűn útjára lép, az számíthat rá, hogy rácsok mögött találja magát, miután a fejvadászok vagy a rendfenntartók nyakon csípik - akiket szintén játékosok testesítenek meg.

Hirdetés

A börtönőröket is a szerver lakói játsszák, akik felügyelnek arra, hogy mindenki letöltse a rá kirótt büntetését. Nyilvánvaló, hogy senkinek nem kell éveket töltenie a hűvösön: ha valakire például 14 év bírságot róttak ki, annak 14 valós napot kell lehúznia a rácsok mögött.

A szervert tulajdonló Tiberione nevű játékos azt is elárulta, hogy a jövőben kifejezetten sok eseményt terveznek, melynek központjában a börtönkomplexum áll majd. Szerinte lesznek majd börtönlázadások, melyek nyilván a börtönőrök és a rabok között zajlanak majd le, de arra is sor kerülhet, hogy külsősök próbálnak meg betörni társaik kiszabadítására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)