Hirdetés

A Red Dead Online játékosai bohócruhával jelzik a Rockstar felé, hogy ideje új tartalmakat adni

|

A Red Dead Online közösségének jelzése sokkal kifinomultabb és kreatívabb módja a véleménynyilvánításnak, mint a fórumokon való anyázás és a fejlesztők fenyegetése.

Hirdetés

Akik napi szinten követik a videojátékipart, azok valószínűleg nem egyszer találkoztak már azzal a jelenséggel, hogyha a felhasználóknak nem tetszik valami, akkor kifejezetten aljas módokat tudnak találni ennek kifejezésére - elég csak a The Last of Us Part II által kiváltott gyűlölethullámra gondolni. A Red Dead Online játékosai azonban ennél sokkal békésebb módon tüntetek az ellen, hogy hanyagolja őket a stúdió: bohócnak öltöztek.

Hirdetés

Már hét hónap telt el azóta, hogy a szervereken élesedett a Moonshiners frissítés, azóta pedig szinte semmilyen új tartalmat nem kaptak a hűséges vadnyugati kalandozók. A közösségnek értelemszerűen nem kifejezetten tetszik, hogy a Rockstar nem hajlandó újabb kihívásokat gyártani számukra, így a játék közösségi oldalain kezdtek el megmozdulásokat szervezni. 

A szlogen az, hogy "mind bohócok, amiért még azt hiszik, hogy új tartalom érkezik a játékhoz", ennek égisze alatt rengetegen vásároltak tarka uniformist a Red Dead Online-ban, majd összegyűltek a pálya frekventált területein, hogy ott egy kis felfordulást csapjanak:

Valentine, but everyone is a CLOWN from r/RedDeadOnline

A Redditet és a Twittert azóta elözönlötték a bohócruhában pózoló felhasználók képei, és GTA Online űrlény-háborújához hasonlóan ehhez is bárki csatlakozhat, akinek megvan a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)