Hirdetés

A Red Dead Online játékosok ingyen cuccokat kapnak, de mégsem boldog senki

|

A Rockstar western homokozójában sokan kalandoznak, de a tömeg kezd egyre türelmetlenebb lenni. A játékosok tényleges újdonságokat akarnak.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 hatalmas siker volt világszerte, a játék online moduljával, a Red Dead Online-nal együtt. Utóbbival feltételezhetően az volt a cél, mint a GTA Online-nal, ami rendszeres tartalmi frissítésekkel tartja fenn a rajongótábor érdeklődését, viszont a Red Dead Online esetében lassabbnak tűnik a támogatás. Nemrég érkezett egy új frissítés, ami rengeteg apróságot tartalmazott, de az így is messze attól, amit érdemi kiegészítőnek lehetne nevezni.

Minden játékos kapott egy ingyenes húsvéti csomagot, amiben volt egy pár hasznos apróság, illetve a frissítéssel elindult pár limitált ideig tartó akció a játékbeli üzletben.

Hirdetés

Még ha belevesszük a bónuszokat, amiket Naturalist, a Bounty Hunter és a Collector szerepkörök kaptak, ez még akkor is csak egy sovány kis tapasz, a közösségnek pedig elege lett.

A fentiekből látható, hogy sokan egy jelentősebb vérfrissítést szeretnének, tényleges tartalmakkal, és van már, akit a GTA VI sorsa is érdekelne. Az utóbbi táborba mi is beletartozunk, bár amennyire sikeres még mindig a GTA V konzolgenerációkon átívelő története, meglepődnénk, ha egyhamar befutna a folytatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)