Hirdetés

A Red Dead Online zombikkal és egy halloween témájú bérlettel támad

|

Közeleg az év legijesztőbb estéje, a Rockstar pedig mindent megtesz, hogy átcsempéssze a hangulatot a lótolvajos akciójátékába.

Hirdetés

Ahogy sok más játékba, úgy a Red Dead Online-ba is megérkeztek a halloweeni tartalmak. Az első és legfontosabb újdonság a Dead of Night mód, ami ugyan egy PVP móka, de nem egymás lelövése lesz a fő cél. Négy csapat küzd, hogy minél több pontot gyűjthessen zombik legyilkolásával, és némi extráért a riválisokat is el lehet tenni láb alól.

Az új játékmód mellett egy battle pass bővítés is érkezett, ami tele van halloween témájú apróságokkal. Az extra bérlet ára 15 aranyrúd, és 20 rangnyi cuccot rejt, melyek vásárlás után az Outlaw bérlethez csatlakoznak.

Hirdetés

Egyébként pont ugyanúgy működik, mint bármelyik másik battle pass: teljesíts kihívásokat, emeld a rangokat, és megnyithatod a benne rejlő kiegészítőket. Egy laza kis bemutató videó is érkezett a bejelentésével:

Aki egy kis ingyen bónuszra vágyna, az nézzen be Madam Nazarhoz, aki halloweeni álarcokat kínál. Ha felkapsz egyet, akkor kapsz ingyen 10 mérgező dobótört, és egy általad választott Ability Cardot. Egyébként mindenki, aki a heti tevékenységei alatt bevállal valamilyen szerepet, az kap 2000 ingyen XP-t és egy 50 százalékos kupont bármilyen fegyverre.

Éljetek a lehetőségekkel, amíg lehet, lévén mindez csak limitált ideig érhető el. A halloweeni esemény november 16-ig pörög, addig érdemes lesz kifarmolni a bérlet újdonságait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)