Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 színészei meséltek a kivágott tartalmakról

|

Mintegy öt órával lehetett volna hosszabb a Rockstar grandiózus vadnyugati eposza.

Hirdetés

Vitán felül a jelenlegi konzolgeneráció egyik legmagasabb minőséget képviselő játéka a Red Dead Redemption 2, amelyre bátran ráfoghatjuk, hogy tartalom tekintetében is elég bőkezű, hiszen a felfedező típusú játékosok könnyedén eltölthetnek benne akár 150-200 órát is. Nos, mint az két, kulcsfontosságú karaktereket szinkronizáló színész szavaiból kiderül, még ennél is több játékidővel szolgálhatott volna a Rockstar, de közbeszólt Houserék legendás maximalizmusa.

Hirdetés

Roger Clark (Arthur Morgan megformálója) a GameSpottal beszélgetve felidézte, hogy a Rockstar kivágott egy küldetést, amelyben Arthur és Dutch is szerepelt. A kérdéses misszióban volt egy vonaton játszódó akciójelene, amelyben a duó bostoni fejvadászokkal akasztja össze bajszát. Benjamin Byron Davis (az ő hangján szólal meg Dutch van der Linde) is fájlalta, hogy nem láthatták a végeredményt, mert rengeteg időt áldoztak rá. Mindketten úgy vélik azonban, hogy Rockstar fejlesztői értik a dolgukat, és mindaz, amit végül kihagytak, azért végezte képletesen szólva a vágóasztalon, mert nem ütötték meg a stúdió által elvárt mércét.

Davisről érdemes tudni, hogy lelkes gamernek vallja magát, és madarat lehetett volna fogatni vele, amikor megkeresték, hogy ismét vállalná-e Dutch szerepét. A karakter annyival fontosabb az előzményben (senkit se tévesszen meg a sorszámozás), hogy már az első héten több munkája volt, mint a Red Dead Redemption fejlesztése során összesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)