Hirdetés

A Redfall fejlesztői még élvezetesebbé teszik az xboxos élményt egy ritka extrával

|

Kevés konzolos cím teszi lehetővé azt, hogy olyan beviteli eszközt választhassunk, amilyet csak szeretnénk, de a Redfall köztük lesz.

Hirdetés

A Microsoft Gaming alá tartozó Bethesda és az Arkane austini stúdiója mindent megtesznek azért, hogy egy igazán menő PC- és Xbox Series X|S-exkluzív játékkal kényeztessék el a gamereket. Az ígéretek szerint egy igazi, prémium kategóriás lövöldét fogunk kapni, ami mind  csapatban, mind egy résztvevős módban hibátlan élményt kínál majd, ráadásul a látszat ellenére felépítését tekintve sokkal közelebb áll a Far Cry szériához, mint a Left 4 Deadhez.

Hogy ez mennyire lesz igaz, az majd májusban kiderül, de addig is elcsíphetünk néhány fontos infót a Redfall aloldaláról. Onnan derült ki például, hogy a játék Xboxon is támogatni fogja a billentyűzet és az egér párosát.

Hirdetés

Mivel a Redfallnak nincs semmilyen kompetitív eleme, így nincs is igazából ok az ezzel kapcsolatos feszengésre. Senkinek sem lesz versenyelőnye abból, hogy pontosabb irányítási metódust használ. A Microsoft egyébként sem szokott elzárkózni az ilyesmitől, hiszen az Age of Empires II konzolos változata és a Halo Infinite is kaptak billentyűzet/egér támogatást. Mindettől függetlenül ez az opció még így is ritkaságszámba megy konzolokon.

A Redfall megjelenése 2023. május 2-án lesz esedékes PC-re és Xbox Series X|S-re, ráadásul a premier napjától fogva megtaláljuk a Game Pass katalógusában. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)