Hirdetés

A rejtélyes sztoriról mesél a Returnal új trailere

|

A PlayStation 5-ön rögzített felvételekkel hangolnak minket a játék megjelenésére.

Hirdetés

Valami nagyon különleges formálódik a Resogun, az Alienation és a Matterfall fejlesztőinél, ugyanis újdonságuk, a Returnal egy sci-fi roguelike TPS lesz, amelyben egy ismeretlen világban találja magát egy űrhajós, és túl kell élnie bármi áron.

Csakhogy minden alkalommal, amikor meghal, újjáéled, és megváltozik valami. Nem csupán a sztori, a játék is meglehetősen misztikus, hiszen minden egyes trailerrel új oldalát ismerjük meg: a legutóbbi State of Play során látott előzetesben például FPS-be váltott a nézet, előzetesünkben pedig még több érdekességet tártunk fel a koncepcióról. 

Hirdetés

De mit keres a főszereplő, Selene azon az idegen planétán? Miért éled folyamatosan újjá? Milyen misztikumokat tartogat számára Atropos világa? Ha minden kérdésünket nem is válaszolja meg az alábbi sztorira fókuszáló videó, de mindenképpen ízelítőt ad a ránk váró rejtélyes történetből és abból, hogy milyen válogatott módokon bontakozik ki előttünk: 

A Returnal megjelenése április 30-án várható, kizárólag PlayStation 5-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)