Hirdetés

A remake-ben megváltoztatják a Lollipop Chainsaw pompomlányának külsejét, itt az első kép

|

Valamiért fontosnak érezték az alkotók, hogy az új karaktermodell arca és bőrszíne is elüssön az eredetitől.

Hirdetés

Tetszik vagy sem, a játékipar egy tekintélyes hányada rákapott a régi klasszikusok és a nem ritkán tízévesnél is fiatalabb játékok újrakeverésére, valamint remake-elésére, de az utóbbi lényegesen ritkábban fordul elő, hiszen jóval költségesebb egy sima ráncfelvarrásnál. Nyilván vannak olyan játékok, amelyeket modern köntösbe öltöztetve tényleg örömmel játszanak újra a rajongók, ám akadnak projektek, amelyek létjogosultságát finoman szólva is nehéz megindokolni.

Ilyen a Warner Bros. Interactive Entertainment gondozásában 2012-ben PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent Lollipop Chainsaw, amit a Suda 51, azaz Goichi Suda vezette Grasshoppers Manufacture fejlesztett, és az egyik írója az a James Gunn volt, aki most épp az új DC filmes univerzum alapjait fekteti le.

Hirdetés

A 18. születésnapján egy zombiinvázióval szembenézni kénytelen pompomlány, Juliet Starling kalandja nem igazán nyűgözte le a szaksajtót, és az egymillió példányt meghaladó eladások sem feltétlenül kiáltottak folytatás, remaster, vagy pláne remake után. A friss, immáron PC-re is érkező verziót valamikor 2023 folyamán kiadni szándékozó Dragami Games eredetileg megelégedett volna egy sima remasterrel, de aztán egészen furcsa okból inkább a remake mellett döntött. Egy újévi tweetben pedig meg is mutatta, hogy néz majd ki a karaktermodell.

Ezt a kontraszt kedvéért az eredeti mellé helyezte egy Twitter-felhasználó, így máris szembeötlik, hogy Juliet egyrészt még világosabb lett, másrészt a szeme, az orra, az ajka, az arcéle és az álla pont annyit változott, hogy anime-karaternek tűnjön.

Cikkünk nyitóképe illusztráció. Forrás: Official CosPositive

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)