Hirdetés

A Remothered: Broken Porcelain idén nyáron a frászt hozza rád

|

Eléggé közel van már a játék debütálása, szóval hamarosan folytatódhat a borzongás.

Hirdetés

Tavaly jelentették be, hogy folytatást kap a 2018-ban megjelent, egész korrektre sikeredett horrorjáték, a Remothered: Tormented Fathers. Az eddig látottak alapján a második felvonás sem finomkodik majd velünk, és most végre azt is megtudtuk, hogy mikor térhetünk vissza a Stormind Games hátborzongató sorozatához.

Hirdetés

A Remothered: Broken Porcelain egy lopakodós elemekkel fűszerezett horrorjáték lesz, amiben az Ashmann fogadó rejtélyeit kell feltárnunk, miközben egyúttal a saját túlélésünkért is küzdünk. Szerencsére nem kell állandóan bújkálnunk, mivel olykor fel is vehetjük a harcot az életünkre törő borzalmak ellen.

Egy friss trailerből pedig az is kiderült, hogy a játék még a nyár folyamán, egészen pontosan augusztus 25-én fog megérkezni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, tehát jó pár platformon fejest ugorhatunk majd a rémisztő kalandba.

Ti adtok majd egy esélyt a játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)