Hirdetés

Leslie L. Lawrence játék készülget

|

A közösség erejében bíznak az első Leslie L. Lawrence kalandjáték készítői, amit maga Lőrincz L. László is támogat.

Hirdetés

Még a nyáron engem ért a megtiszteltetés, hogy interjút (a 2013/08-as GameStar magazinban elolvashatjátok) készíthettem hazánk egyik legsikeresebb írójával, az élő legendával, Lőrincz L. Lászlóval, aki még manapság is évente két regénnyel örvendezteti meg a rajongóit. Most viszont egészen más vizekre evez: kalandjáték készül az 1990-ben megjelent A Keselyűk Gyászzenéje című művéből. Ehhez kérik a mi segítségünket.

A magyar Mystery Interactive nem kisebb feladatot tűzött ki maga elé, minthogy egy multiplatform kalandjáték képében feldolgozza az imént említett könyvet Requiem of the Vultures - A Leslie L. Lawrence Adventure címmel, amelyben a játékos a főszereplő keletkutató entomológus (gy.k.: rovarszakértő) bőrébe bújva élvezheti a jó néhány órányi kikapcsolódást ígérő játék fejtörőit, sokszor humoros dialógusait és az izgalmas, rejtélyekben nem szűkölködő sztoriját.

A magyar felirattal (és elviekben később szinkronnal is) megtoldott játék jellegzetes kinézetéért a The Night of the Rabbit című nagysikerű kalandjáték készítője, Matthias Kempke felelt, ami a tervek szerint PC-re, Mac-re, Linux-ra, iOS, Android és Windows Phone 8 készülékekre, valamint böngészős változatban is elérhető lesz.

A fejlesztés befejezéséhez viszont a felhasználók segítségét kérik, de erről nyilatkozzon helyettem maga Lőrincz L. László (a videóban egy-két gameplay jelenet is látható):

A Requiem of the Vultures - A Leslie L. Lawrence Adventure közösségi finanszírozása egészen 2014. január 15-ig tart, amely ha sikerrel zárul, akkor az ígéret szerint jövő szeptemberig elkészül a játék.

Azok, akik támogatják a projektet, exkluzív, limitált számban elérhető meglepetésekre számíthatnak, mint például a kalandjáték koncepciós rajzait tartalmazó egérpadokra, pólókra, iPad tartókra, bögrékre vagy akár személyes találkozásra a szerzővel.

Sok sikert kívánunk a csapatnak a megvalósításhoz és ha tetszik a koncepció (további képek a galériában), akkor támogassátok ti is őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)