Hirdetés

A Resident Evil 4 Remake egyetlen feltétellel kaphatja meg Shinji Mikami áldását

|

A Resident Evil szériát felrázó epizód rendezője hajlandó támogatni a remake-et is, de van egy komoly kikötése.

Hirdetés

Bár jó ideje eltávolodott már mind a franchise-tól, amelynek a születésénél is bábáskodott, mind pedig a Capcomtól, Shinji Mikami szavára sokan adnak a mai napig. Elvégre egyáltalán nem mindegy, hogy a Resident Evil kreátora miként vélekedik a széria kultikus epizódjainak teljes körű felújításáról. Támogatása lelket önthet a fejlesztőkbe, önbizalmat adhat nekik, a rajongók pedig nyugodtabban fáradnak majd a kasszához. Ha viszont ellenezné, az kétségkívül sokakat elbátortalanítana, talán még a vásárlásról is lemondanának.

Hirdetés

Az amerikai IGN kíváncsi volt, hogy mit gondol Mikami az eddig megjelent remake-ekről és a Resident Evil 4 állítólagos felújításáról. Az újabban a The Evil Within sorozat és a vadonatúj Ghostwire Tokyo útját egyengető játékrendező röviden és tömören annyit mondott, hogy mindaddig tudja támogatni a Capcom törekvését, amíg végeredményben jó játékok születnek. Egyébként nem próbálta ki egyiket sem.

"Láttam egy videót a Resident Evil 2 Remake-ről, amit nagyon jónak tartottam. Úgy vélem, hogy további remake-eket fognak készíteni, mert nagy a kereslet ezekre a játékokra."

Ami a Resident Evil jövőjét illeti, hivatalos bejelentés híján kénytelenek vagyunk a sötétben tapogatózni, de meg nem erősített értesülések szerint nincs is olyan sok hátra a Resident Evil 4 Remake színre lépéséig, ahogy a forradalmi Resident Evil 8 leleplezése is csak idő kérdése.

Ti melyiket szeretnétek előbb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)