Hirdetés

A Resident Evil 4 remake egyik első modja Leont csupaszította le

|

Mi más is lehetett volna a modderek első dolga, mint hogy megvillantsák Leon S. Kennedy adottságait?

Hirdetés

A Capcom egy saját digitális műsor, a Capcom Spotlight keretében mesélt a nála formálódó projektekről, az online esemény kiemelt pillanata pedig az volt, amikor bejelentette, hogy elérhetővé tette a Resident Evil 4 remake kipróbálható változatát. A Chainsaw Demót azóta mi is kipróbáltuk, sőt kiderült, hogy feloldható benne egy titkos, különösen durva nehézségi szint is.  

Aki óvatlanul bámészkodott a neten, az sajnos belefuthatott már spoilerekbe, de azért felkerültek olyan látnivalók is a világhálóra, amelyek megismerését nem fogják bánni azok, akik belefutnak. 

Hirdetés

A Resident Evil 4 remake demójának megjelenésének köszönhetően ugyanis a modderek azonnal akcióba lendültek, és olyan őrültségeket találtak ki a rajongók számára, amik nem hiányozhatnak egyetlen modtámogatással rendelkező videojátékból sem: a random skinek és a meztelenség. Előbbire remek példa a Maid Leon mod, amivel - készítsétek fel a homlokotokat a tenyeretekre - a karakter vagány felszerelését lecserélhetjük egy szobalány ruhájára. Fogalmunk sincs, hogy mi értelme, ne kérdezzétek, de az összkép garantáltan beleivódik a ti retinátokba is: 

Amiképpen a Thongs Leon mod végeredménye is, amelynek képeit jobb, ha nem a munkahelyen nyitjátok meg, ugyanis hősünk levedli magáról a textilt, és 100%-os pőreséggel tekint a jövő felé. A nem kikockázott verzióért bizony el kell látogatnotok a NexusModsra és regisztrálnotok kell, bocsi. 

Szerencsére nem csak értelmetlen modok készültek a demóhoz, valaki például játszhatóvá tette VR-ban. A Resident Evil 4 remake március 24-én jön PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)