Hirdetés

A Resident Evil 4 remake gépigény egyáltalán nem lesz rémisztő

|

Ha az elmúlt 5 évben építettél PC-t, akkor jó eséllyel rendben leszel a Resident Evil 4 remake megjelenéssel, bár az RTX funkció már erősebb vasat követel.

Hirdetés

A tegnap esti bejelentéseknek köszönhetően már tudjuk, hogy a Resident Evil 4 remake fejlesztése nagyon szép tempóban halad. Egyes újságírók már próbálgatják is a játék első fejezetét, így a Capcom meglehetős biztonsággal beszélhet a remake várható hardverigényeiről is.

Mint minden új Capcom projektet, úgy a Resident Evil 4 remake-et is a RE:ENGINE hajtja, aminek köszönhetően egy gyönyörű és remekül optimalizált címre számíthatunk, ami belépőszintű gamer masinákon is szépen eldöcög majd.

Ezt tükrözi a kikerült gépigény is, ami sokatokat megnyugtat majd a várható teljesítménnyel kapcsolatban. A játékban lesznek Ray Tracing opciók, melyekhez már 2060-at vagy AMD Radeon RX 6700 XT ajánlanak már, de azok nélkül nagyon barátságos gépigényt kaptunk.

Hirdetés

Resident Evil 4 remake gépigény

Resident Evil 4 remake minimum gépigény (teljesítményorientált beállításokkal 1080p/60fps-re lehet számítani, esetleges akadásokkal intenzív jelenteknél)

  • Operációs rendszer: Windows 10 64-bit
  • Processzor: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-7500
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videokártya: AMD Radeon RX 560 4GB VRAM / NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB VRAM

Resident Evil 4 remake ajánlott gépigény (1080p/60fps, esetleges akadásokkal intenzív jeleneteknél)

  • Operációs rendszer: Windows 11 64-bit
  • Processzor: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7 8700
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videokártya: AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce GTX 1070

A játék a jelenlegi tervek szerint 2023. március 24-én érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Ti kipróbáljátok majd?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)