Hirdetés

A Resident Evil 4 remake új képei gyönyörű horrort ígérnek

|

Néhány hónap múlva megjelenik a Resident Evil 4 remake, így épp itt az ideje annak, hogy a Capcom felpörgesse a játék marketingjét.

Hirdetés

Az idei év egyik legjobban várt játéka a Resident Evil 4 remake, ami sokak kedvenc Resijét fogja modern köntösben tálalni. Az akció/horror széria eddig kifejezetten jól tűrte a megújulás folyamatát, de a negyedik epizóddal egyre közelebb araszolunk a modern epizódok világához.

Azért bőven van mit szépíteni a 2005-ös TPS-en, amit a most előkerült fotók is igazolnak. A Resident Evil Portalon a fejlesztőcsapat maga tette közzé ezeket.

Hirdetés

A látvány eleve lenyűgöző, de a szépség akkor jön ki igazán, amikor az új screenshotok mellé odarakjuk az eredeti változat képeit. Az eltelt 18 év minden egyes napja érződik két fotó különbségein.

A Resident Evil 4 remake sok szempontból fogja felújítani a klasszikust, de már az új grafikus motorért is hálásak vagyunk. A többi újdonságot majd szépen apránként fogjuk megismerni, ahogy haladunk a március 24-én esedékes megjelenés felé.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)