Hirdetés

A Resident Evil 6 a horror felé hajt

|

A Resident Evil 5 esetén sokan panaszkodtak, hogy nincs elég horror, de ez most megváltozik.

Hirdetés

A Capcom képviselője elmondta, hogy vették a jelzéseket, miszerint a játékosok szeretnék, hogy az akciójelenetekkel megtűzdelt Resident Evil 5 után a játék végre ismét visszatérne a horror kategóriához.

"Tudjuk, hogy a játékosok szeretnék, ha a Resident Evil visszatérne a korábbról ismert horror hangulathoz, és nem csupán akciójáték lenne, mint a a legutóbbi rész. Mivel számos kommentet, üzenőfalon hagyott bejegyzést és visszajelzést kaptunk, amiben ez a kritika érte a játékot, ezért eszerint fogunk eljárni. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek tetszeni fog az az irány, amit a következő rész fog képviselni."

Úgy legyen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)