Hirdetés

A Resident Evil 7 next-gen frissítése igazából nem is lesz mindenkinek ingyenes

|

PlayStation fronton lesz egy kis kavarás a Resident Evil 7 új generációs frissítése kapcsán.

Hirdetés

A Capcom "nem E3-as" előadása során kiderült, hogy PS5-ös és Xbox Series X-es next-gen frissítést kap három Resident Evil játék, köztük a hetedik rész is. Ezek a frissítések teljesen ingyenesek és bárki számára szabadon elérhetőek, most azonban azzal kellett szembesülniük a PlayStation-ös pajtásoknak, hogy ez így ebben a formában nem a teljes igazságok.

Azok ugyanis, akik a PS Plus Collectionnek hála birtokolják a játékot, nem fogják megkapni ingyen a PS5-ös frissítést.

Hirdetés

A PS Plus Collection ugyebár egy olyan katalógus, melynek játékait azonnal megkapják a PlayStation 5 konzolok tulajdonosai, ha rendelkeznek aktív PS Plus előfizetéssel. Ebben a kollekcióban megtalálható a PS4-es Resident Evil 7 is. Ha viszont nektek épp így "van meg" a játék, akkor a ti verziótok nem fog ingyenesen frissülni. Valamilyen formában kell ténylegesen vásárolnotok az alapjátékot, ha ki szeretnétek próbálni a PS5-ös frissítést is, annak minden előnyével.

Nem ez az első ilyen eset egyébként, korábban ugyanez volt a helyzet a Final Fantasy VII: Remake esetében is: az Episode Intermission DLC-t csak azok érték el, akik megvásárolták a játékot, a PS Plus Collection itt sem játszott. Ezt a döntését viszont végül tavaly decemberben megmásította a Sony, és elérhetővé tette a PS Plus Collection-ös felhasználóknak is a DLC-t. Más kérdés, hogy aki akarta, addigra már valószínűleg inkább megvette az alapjátékot. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)