Hirdetés

A Resident Evil 8 egy új női főszereplőt is bemutathat

|

Újból elég érdekes pletykák láttak napvilágot a Capcom horrorsorozata kapcsán.

Hirdetés

Habár hivatalos bejelentés még továbbra sem érkezett, rengeteg pletykát hallottunk már a következő Resident Evillel kapcsolatban. Korábban például azt beszélték, hogy a hetedik rész főszereplője, Ethan Winters lesz ismét a középpontban, és most lehet, hogy megint megtudtunk egy csomó új dolgot a játék cselekményéről.

Hirdetés

Ismeretlen forrásokra hivatkozva arról írt a Capcom sorozatával foglalkozó Biohazard Cast, hogy a Resident Evil 8-ban Ethan és Mia egy eldugott helyen élnek majd a gyermekükkel, aki az előző rész eseményei miatt nincs túl jó bőrben. A kaland elején elvileg betoppan majd a házba Chris Redfield, végez a mutáns gyermekkel, de a szülők életben maradnak. Később aztán furcsa árnyak elrabolják Ethant, aki így köt ki a játék főhelyszínéül szolgáló faluban.

Ez már bizony eddig is elég őrületesnek hangzik, de még nincs vége a dolognak. Ezt követően ugyanis megismerjük majd a 20-as éveiben járó, az apja után kutató Emilyt, aki elvileg a játék másik főszereplője lesz, és nem mellesleg a rejtélyes faluban nőtt fel. A kaland során barlangokban, erdőkben és még kastélyokban is megfordulunk majd, ami azt jelenti, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt kaphatnak a kültéri helyszínek, mint a korábbi részekben. Az okkultizmus is helyet kap majd a sztoriban, mivel lesz egy szekta, ami az új vírus által létrehozott szörnyszülötteket isteníti.

A Resident Evil 8 főgonosza egy kastélyban élő, Alan R. nevű gróf lehet, aki fontos tisztséget tölthet be a The Connections nevű szervezetben. Továbbá feltűnhet még ellenségként Natalia/Alex Wesker is, illetve a Blue Umbrelláról is kiderülhet majd egy-két nem éppen örömteli dolog. Emellett ismét szó esett arról, hogy lesznek vérfarkasszerű ellenfelek, és még egy boszorkány is, de persze a zombik sem fognak kimaradni.

Elég tartalmasak tehát a legújabb pletykák, de természetesen fontos szem előtt tartani, hogy a fentiek nem megerősített információk, szóval egyelőre némi fenntartással szabad csak kezelni őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)