Hirdetés

A Resident Evil 8 három irányítható főhőssel érkezhet

|

Egy forrás szerint a Capcom ikonikus horror franchise-ának következő részében több karakterrel is helyt kell állnunk a rémségekkel szemben.

Hirdetés

A Resident Evil VII remekül újította meg a kissé már megfáradt horror szériát, és egy valóban hátborzongató kalandot sikerült megvalósítania. A híresztelések szerint ezt a vonalat viszi tovább a nyolcadik epizód is, melyről most egy korábban megbízhatónak bizonyuló forrás újabb részleteket árult el.

Hirdetés

A feltehetőleg a játékiparban dolgozó Dusk Golem nevű Twitter felhasználó egy hozzászólásláncban szellőztetett meg néhány érdekességet a Resident Evil 8-ról. Először is kiemeli, hogy a legtöbb figyelmet kapó szereplő ezúttal is Ethan lesz, azonban harmadmagával osztozik majd a játszható karakterek nemes szerepkörén. Vele játszunk majd a RE8 nagyjából felében - a forrás szerint  a teljes kaland 50-60%-át.

Azonban lesz még két másik szereplőnk is, akiket irányíthatunk: egyiküket nagyjából a játékidő 30-40%-ában terelgethetjük, míg a harmadik karakter bőrébe a fennmaradó, nagyjából 10%-ban bújhatunk. A három protagonista eltérő képességekkel és játékstílussal rendelkezik majd, hogy változatosabbá tegyék az egész élményt. A Resident Evil 7-ben is láthattunk hasonlót, ahol egy jelentős részt Mia szemszögéből ismerhettünk meg, azonban Dusk Golem szerint itt ez az egész perspektívaváltás jobb kivitelezést kap. 

Noha egy kifejezetten megbízható forrásról beszélünk, azt fontos kiemelni, hogy nem hivatalos információról van szó, tehát mindenképp érdemes megvárni a lelkesedéssel, vagy épp az elégedetlenséggel azt, hogy a Capcom is megerősítse a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)