Hirdetés

A Resident Evil 9-é lehet a leghosszabb fejlesztési idő a széria történelmében

|

A trilógia záródarabján rekordhosszú ideig dolgoznak a Capcom fejlesztői.

Hirdetés

Nem csak abból lehet következtetni a Resident Evil 7 által megkezdett és a Resident Evil Village-dzsel folytatott sztori továbbszövésére, mert kegyetlenül népszerű lett mindkét epizód, hanem azért is, ahogyan a legutóbbi rész befejeződött.

A Capcom fejlesztőinek még van mit elmesélniük, az eladási adatok alapján (Észak-Amerikában és Európában is a legnépszerűbb játék volt a múlt hónapban) pedig a játékosok a pénztárcájukkal mutatták meg, hogy vevők erre. 

Hirdetés

Egy iparági pletykaforrás, vagyis AestheticGamer aka Dusk Golem most azt állítja Twitteren, hogy a Resident Evil 9 fog rendelkezni a leghosszabb fejlesztési idővel a széria eddigi játékai között, mire megjelenik, ugyanis már 2018-ban nekiálltak a fejlesztésének (és szintén az RE Engine fog duruzsolni alatta).

Tehát már a harmadik éve készül, és nagyjából 6-7 évnyi fejlesztési idő lehet benne, mire megjelenik, így körülbelül 2024-ben vagy 2025-ben számíthatunk a kiadására.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Összehasonlításképpen: a Capcom korábban megerősítette, hogy a Village-en már több mint fél éve dolgoztak, mire a Resident Evil 7 megjelent 2017-ben, azaz 4-5 évig készült, míg a trilógia első darabja háromig. 

Korábban elfordult már párszor, hogy Dusk Golem értesülései beigazolódtak, de ettől még kezeljük fenntartásokkal a dolgot. Ti hogyan folytatnátok a Resident Evil Village történetét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)