Hirdetés

A Resident Evil kiadója is tart egy játékbemutatót, megvan az időpont

|

A Capcom meghirdette a Capcom Showcase 2023-at.

Hirdetés

Mind nagyon szomorúak voltunk, amikor kiderült, hogy bezár az E3, de a valóság az, hogy ez nagyjából semennyit nem változtatott a nyári bejelentésdömping lendületén. A következő napokban majd' mindenki tart egy videós bemutatót a következő hónapok és évek címeiről, és ez alól bizony a Capcom sem kivétel.

A japán óriás is előáll a saját prezentációjával, bár az előre jelzett 36 perces műsorideje egyértelművé teszi, hogy rövidebb, fókuszáltabb showra számíthatunk mint a vetélytársak többségétől.

Hirdetés

A Capcom hivatalosan is bejelentette, hogy a Capcom Showcase 2023 magyar idő szerint június 12-én éjfélkor lesz esedékes. A bejelentésnél feltüntették, hogy a bemutatásra kerülő játékok egy része nem gyerekeknek való lesz, így egy darab Resident Evil hírre legalább számíthatunk (jó eséllyel egy DLC-re). Ezen felül csak találgatni tudunk a várható trailerek és infók kapcsán.

A Resident Evil 4 remake és a Street Fighter 6 hatalmas sikereket értek el, így már csak az a kérdés, hogy mely játékok lesznek a jövő zenéi. Előfordulhat, hogy mindkét előbbi címből látunk majd DLC bemutatókat, de az sincs kizárva, hogy az 5v5 lövöldét, az Exoprimalt is megmutatják a Pragmata mellett, amiről 2021-es bejelentése óta szinte semmit sem hallottunk. A Dragon's Dogma 2-ről is lenne mit mesélniük a srácoknak, amit először a PlayStation Showcase-en mutattak be.

Akárhogy is, mi figyelni fogjuk az eseményeket, és azonnal tudatjuk veletek a fontosabb híreket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)