Hirdetés

A Resident Evil Village-be is megérkezett Thomas, a gőzmozdony, és pár hasonlóan beteg mod

|

Ezúttal Lady Dimitrescu helyére zakatolt be az internet kedvenc rajzfilmfigurája.

Hirdetés

Az elmúlt évek Resident Evil epizódjai előbb-utóbb mind megkapták a saját Thomas, a gőzmozdony modjukat, de a Resident Evil Village ebben most rekordernek tűnik.

A játékhoz már a megjelenés előtt elkészült a kiegészítés, ami a főellenséget egy pöfékelő gőzmozdonnyá alakítja. A különbség a korábbi verziókhoz képest az, hogy ezúttal mindenki kedvenc vámpírnőjének modelljét csak részben cserélték le: Lady Dimitrescu bársonyosan fehér arcbőrének helyére Thomas feje került. Más nagy esztétikai fontossággal bíró porcikái érintetlenül maradtak.

Hirdetés

Az eredmény pont annyira félelmetes, mint amilyennek hangzik.

A Resident Evil Village demója egyébként a modderek új kedvence lett, mert azon keresztül készülhetnek a megjelenésre. A Nexusmods már tele van RE8 tartalommal (óvatosan a klikkeléssel, már vannak NSFW modok is), így aki szeretné feldobni majd a játékát, az már az indulás napján megteheti ezt.

Ha nem lenne eléggé félelmetes alapból is a játék, akkor például egy Barney moddal is fel lehet turbózni - ezt Marcos RC patreonjai tölthetik le.

Hasonlóan beteg megoldás a Ricardo Milos mod is, ezt ugyancsak az előbb említett modder támogatói szerezhetik be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)