Hirdetés

A Resident Evil Village-ben fejleszthetjük Ethant és állatokra vadászhatunk, erről szól az új trailer

|

A horrorsorozat következő felvonása egy új karakterfejlesztési rendszert hoz be, ami ugyan nem fog szuperhőst csinálni a főszereplőnkből, de segíteni fog a túlélésben.

Hirdetés

Az elmúlt években a Resident Evil sorozat visszatért a túlélőhorroros gyökereihez, és a feszült hangulat fenntartása miatt a fejlesztők nem erőltették az olyan játékrendszereket, melyek elvehették az atmoszféra élét. A Capcom ezúttal egy kicsit szabadabban kezeli a dolgokat, mivel szeretnének komoly újításokat hozni a szériába, és ezért kapunk most egy karakterfejlesztési rendszert is, amitől ugyan nem leszünk halhatatlan akciósztárok, de könnyebbé válik az életünk.

Hirdetés

Az arzenálunkat is lesz alkalmunk fejleszteni, de a Resident Evil játékokban fontos erőforrásmenedzselés ezúttal sem lesz egyszerűbb. Nagyobb flintákkal pumpálhatjuk a szörnyekbe a töltényt, de az ólom nem esik majd gyakrabban.

A GameInformernek lehetősége volt belenézni a Resident Evil Village fejlesztési rendszereibe, és készítettek is ezekről egy informatív kisvideót.

A Resident Evil Village 2021. május 7-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)