Hirdetés

A Resident Evil Village demója sajnos csak PS5-ön próbálható ki most

|

A Resident Evil 8 Maiden címet viselő demója egyelőre igen szűk körnek érhető csak el, de nekik mindenképpen érdemes már most belevágni a rövid horrorba.

Hirdetés

A Capcom rengeteg meglepetést tartogatott a tegnap esti Resident Evil Village bemutatóra. Rengeteg játékmenet anyagot láthattunk, melyek alatt a fejlesztők meséltek a nyolcadik rész újdonságairól.

Ha esetleg lemaradtál az előadásról, akkor fenti linken található videók futamideje tökéletes lehetőséget ad arra, hogy elindítsd közben a felbukkant Maiden demó letöltését és a bemutató után személyesen is átéld a horrort. Persze ahhoz most szerencsés helyzetben kell lenni, ugyanis a Capcom kiadott egy kipróbálható darabkát, de csak a PS5 tulajdonosok élvezhetik azt egyelőre.

Hirdetés

A demóban nem a játék főhősét irányítjuk és akció sincs benne, így inkább atmoszférikus bemutatkozás ez, mint játékmechanikai demonstráció. Ettől függetlenül nem lesz kevésbé izgalmas a jelenet, amikor ki kell menekülnünk egy kastély kazamatájából. A Maiden nevű demó egyedi tartalmat kínál, hasonlóan a Resident Evil 7 Beginning Hour demójához, ha emlékeztek még.

A kiadó egyébként elhintette, hogy még egy demót terveznek kiadni majd valamikor tavasszal (ez elérhető lesz az összes célplatformon), de annak tartalmáról egyelőre nem beszéltek.

Aki kipróbálta a demót, azt meséljen: milyen volt a találkozás a Maidennel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)