Hirdetés

A Resident Evil Village fejezi be valójában az előző rész főszereplőjének történetét

|

Ethan Winter megpróbáltatásainak csak az első felvonása volt a Resident Evil 7: biohazard, a sztorija azonban a következő résszel válik teljessé.

Hirdetés

A Resident Evil széria az elmúlt években szinte szárnyal és ez a nyerőszéria a Resident Evil 7-tel kezdődött, ami szakított az akciójáték iránnyal és visszatért a kemény és nyomasztó túlélőhorrorhoz. Ezt viszi tovább a nyolcadik számozott rész is, mely több szálon is kapcsolódik majd az előző epizódhoz, többek között itt teljesedik ki Ethan története is. 

Hirdetés

Tsuyoshi Kanda és Pete Fabiano, a játék producerei meséltek arról, hogy milyen összefüggések lesznek a két epizód között. Az már biztos, hogy Ethan lesz az egyik irányítható főszereplő, akinek nyugodt, visszavonult életét Chris Redfield tettei zökkentik ki újra medréből, ezzel pedig a játékosok megtapasztalhatják, hogy hova fut ki a karakter története.

Azt sajnos nem árulták el, hogy a Resident Evil 7-ben található döntések közül melyik számít kánonnak: Mia vagy Zoe megmentése, noha a játékhoz megjelent End of Zoe DLC talán választ ad erre a kérdésre. 

Amiben a Resident Evil Village még épít az elődre az, hogy megmarad az az inventory menedzsment, amit a korábbi részben láthattunk, tehát jól meg kell gondoljuk, hogy mit viszünk magunkkal; emellett pedig a logikai feladványok is újra feltűnnek majd a nyolcadik epizódban.

Ti örültök hogy a Residnet Evil Village ilyen sokat merít a hetedik részből vagy jobban örülnétek valami teljesen új vonalnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)