Hirdetés

A Resident Evil Village-hez már kevesek a jelenlegi konzolok

|

A Resident Evil 8, avagy hivatalos címén Resident Evil Village csak a következő generáció gépeire érkezik, mert a PS4 és az Xbox One nem bírná el.

Hirdetés

A PlayStation 5 és az Xbox Series X által nyújtott előnyök miatt készülhetünk arra, hogy hamar elengedik a jelenlegi gépeket a fejlesztők: mindenkinek jobb, ha nem kell kompromisszumokat kötni és hét évvel ezelőtti masinákra optimalizálni. A rövid töltési idők és a 60 fps-re törekvés igazából már simán elvárható napjainkban.

Hirdetés

A Resident Evil 8 PC mellett kizárólag PS5-re és XSX-re fog megjelenni, habár korábban úgy tervezték, PS4-re és Xbox One-ra is kiadják. A játék kapcsán korábban is szivárogtató Dusk Golem állítása szerint ennek az az oka, hogy a látvánnyal kapcsolatos fejlesztések a régi gépeken textúrahibákat és lassú betöltést eredményeztek, és mivel nagyobb hangsúlyt kap a felfedezés, nem csak szűk tereket kell majd bejárnunk.

Egyszerűen úgy látta a Capcom, hogy nem éri meg az optimalizálással szívni, és jobb lesz, ha mindenki egy töltőképernyőktől mentes, látványos játékkal játszhat. Azt még nem tudni, mennyire jelent majd gondot, ha PC-n valaki HDD-ről futtatja a játékot SSD helyett, de 2021-ben ez is kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)