Hirdetés

A Resident Evil Village több beállítási lehetőséget is kap majd PS5-ön

|

Maga a Resident Evil Village rendezője beszélt egy interjúban a folytatás technikai oldaláról.

Hirdetés

Az Official PlayStation Magazine kikérdezte a Resident Evil Village rendezőjét, Morimasa Satot a játék beállítási lehetőségeiről PlayStation 5-ön.

A kérdés nem volt teljesen indokolatlan, mivel a Capcom egy közelmúltbeli címe, a Devil May Cry 5 rengeteg opciót kínált a játékélményünk finomhangolására: kikapcsolhattuk a ray tracinget a komolyabb fps számért, növelhettük a felbontást az élesebb képért, de minden extrát is lehúzhattunk ahhoz, hogy 120 frame-et szedjünk ki a játékból másodpercenként.

Hirdetés

A kérdés tehát adott volt: kapunk-e hasonló opciókat a Resident Evil Village esetében is? A válasz nem volt kifejezetten egyértelmű:

"Lesznek beállítási lehetőségek, melyek segítségével a játékosok a saját preferenciáiknak megfelelően optimalizálhatják az élményt ."

Ez feltehetően azt jelenti - ami nem is lenne nagyon meglepő -, hogy lesz Performance és Graphics mód is, de a részleteket remélhetőleg hamarosan megtudjuk (főleg, mivel április 15-én jön a Resident Evil Showcase). Sato hozzátette, hogy a PS5 lehetőségei nagyban megkönnyítették a csapatnak, hogy egy élethű világot teremtsenek. Azért azt is megemlítette, hogy aki PS4-en tervezi pörgetni a horrort, annak sincs mitől tartania: a Village elvileg remekül fut az előző generációs gépeken is.

Hallottuk mi ezt már, de reméljük, hogy a Capcom kicsit komolyabban veszi majd az előző generációs közösséget, mint a CD Projekt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)