Hirdetés

A Respawn vezetője szerint jelenleg nem készül újabb Titanfall játék

|

A Titanfall kapcsán méltán elismert tíz éves fejlesztőcsapat a parkour mozdulatairól és hatalmas robotharcairól híres FPS szériával robbant be a köztudatba, de jelenleg nem tervezik, hogy felélesztik azt.

Hirdetés

Már tíz éve, hogy megalapították a Respawn Entertaimentet? De hát az még csak tegnap volt... Mindenesetre ennek apropóján adott most interjút Vince Zampella az IGN.com számára, melyben összefoglalta, hogy mit jelentett neki és az általa alapított stúdió számára az elmúlt évtized. Ebben megemlítette, hogy noha a stúdió ismertségét meghozó Titanfall széria egyelőre nem kap új részt, valamilyen formában szeretnének tisztelegni előtte. 

Hirdetés

A Titanfall 2 2016-os megjelenése óta a franchise parkoló pályán van, ami valamilyen formában érthető, hiszen a játék annak ellenére sem lett sikeres, hogy az év egyik legjobb egyjátékos és multis élményét nyújtotta. Zampella most elmondta, hogy a közeljövőben nem tervezik a sorozat felélesztését, de azért megpróbálnak tisztelegni előtte. 

"Jelenleg semmit nem fejlesztünk [ami a Titanfallhoz közhető]. De a széria mindig ott lesz nekünk. Láthatjátok a darabkáit, ahogy visszaköszönnek [az Apex Legendsben]. Egy ponton majd szeretném, ha valamilyen formában ott is éledhetne újra. Meglátjuk, hogy megvalósítható-e ez."

Az Apex Legend és a Titanfall egy azon világban játszódik, így nem lenne meglepő, ha egy crossover formájában a stúdió ingyenes battle royale mókájában köszönnének vissza a titánok.

A Respawn Entertainment jelenleg a Medal of Honor: Above and Beyond fejlesztésével van elfoglalva, ami már azért is izgalmas, mert a fejlesztőcsapat alapítói közül sokan bábáskodtak a Medal of Honor franchise megszületésénél is. Emellett folyamatos tartalmakat biztosítanak az Apex Legendshez, és a nagy sikert arató Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása is ott lehet a terítéken, így valamilyen szinten érthető, hogy még egy cím már nem fér bele az időbeosztásukba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)