Hirdetés

A Returnal a Resogun készítőinek PS5-ös sci-fije lesz

|

Idétlen időkig egy idegen világban? A Housemarque ezt hozza el a Sony új konzoljára.

Hirdetés

A napokban jött egy pletyka, mely szerint a Resogun, az Alienation és a Matterfall fejlesztőcsapata, a Housemarque pályafutása eddigi legnagyobb projektjét készíti éppen, amely a PlayStation 5 egyik nyitócíme lehet és a Sony fogja kiadni. Hogy valóban ott lesz-e a kezdőfelhozatalban, azt nem tudni, viszont a bejelentés megtörtént. 

Hirdetés

A csapat új játéka a Returnal névre hallgat: ez egy sci-fi rogue-like TPS lesz, amelyben egy űrhajós egy ismeretlen világban találja magát és túl kell élnie bármi áron. Csakhogy minden alkalommal, mikor meghal, újjáéled, de mindig változik valami. Őt irányítva kell végigharcolnunk magunkat ezen a misztikus helyen, amely folyamatosan fejlődik. Lessetek rá, érdemes: 

A Returnalról többet is hallhatunk majd a nyár folyamán, dátum egyelőre nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)