Hirdetés

A Returnal egyik legtöbbször kért funkcióját hozza el a legújabb frissítés

|

Ráadásul már kedvünkre fotózhatunk is a PlayStation 5-ös játék világában.

Hirdetés

A Returnal még a bullet hellekben gyakorlott játékosokat is megizzasztotta, miután év elején megjelent PlayStation 5-re, viszont a könnyeket feledtette a remek játékmenet és a magával ragadó atmoszféra. Mivel roguelike címről van szó, ezért érthető módon a Housemarque nem pakolt bele olyan mentési rendszert, amivel bármikor, bárhol biztosíthatjuk az aktuális állásunkat.

Ez viszont sokaknak nem nyerte el a tetszését, hiszen nem tehették félre a játékot anélkül, hogy elveszítsék az addig elért eredményeket (maximum az alvó állapot segíthetett), így már régóta szerették volna a játékosok, ha a fejlesztők valahogy áthidalják ezt a problémát. 

Hirdetés

Ez a Returnal ma élesedett, 2.0-ás frissítésével kompromisszummal ugyan, de megvalósult. A javítás magával hozta ugyanis az úgynevezett Suspend Cycle funkciót, amivel lényegében felfüggeszthetünk egy megkezdett ciklust és később folytathatjuk. Ennek hála kiléphetünk a játékból, sőt a konzolt is kikapcsolhatjuk anélkül, hogy a játékállás elvesztésétől kellene félnünk. Ekkor a rendszer létrehoz egy egyszer használatos felfüggesztési pontot, visszatérésünkkor pedig törlődik az, és nem használható újra. Persze vannak megkötések is: a funkció nem használható bossharcok során, átvezetők alatt, összecsapások közben vagy a belső nézetes jeleneteknél. 

Emellett az update magával hozott egy másik kedvelt funkciót, a fotómódot is, amivel kiélhetjük képlövési vágyainkat szinte bármikor (a belső nézetes szekvenciáknál nem). Ha sikerült megtalálni a tökéletes beállítást, akkor olyan opciókkal tökéletesíthetjük a látványt, mint a fókusztávolság, a telítettség vagy éppen a kontraszt. Különböző fényforrásokat is használhatunk a még varázslatosabb végeredményért, valamint számos szűrő, effektus, keret és egyéb is rendelkezésre áll majd. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)