Hirdetés

A Returnal fejlesztőinek új játéka egy új IP lesz, de régi ötletek felhasználásával készül

|

Aki Returnal 2-re számít az csalódni fog, de a Housemarque ígéretei szerint így sem lesz mitől aggódnunk.

Hirdetés

A Returnal csapatának tagjai már nagyban dolgoznak a következő projektjükön. A srácoknak bejött a roguelike irányzat, hiszen a Returnal az egyik legsikeresebb és kétségtelenül eredeti játék lett a PlayStation 5-re. Sokak a Housemarque csodájával kezdték az új generációs kalandjukat.

Az így szerzett tőkét és bizalmat a csapat egy új IP-be fogja forgatni. Nem kapunk Returnal 2-t (legalábbis egyelőre), de egy-egy elemet felhasználnak majd abból az új játékhoz.

Hirdetés

Mint minden projektből, úgy a Returnalból is ki kellett vágni egy csomó tervezett tartalmat és narratív megoldást, melyeket most a Housemarque mind elő fog venni a még cím nélküli játékhoz. A VGC-nek adott interjújában Eevi Korhonen nagyon izgatottan mesélt az új lehetőségekről.

"A Returnal egy nagy, ambiciózus projekt volt, de még így is sok ötletünk végezte a vágóasztalon. Alig várom, hogy felkaparhassam azokat és beépíthessem az új IP-ba."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A beszélgetés során a dizájner megemlítette azt is, hogy rengeteg kihívással kellett szembenézniük, a teljesen új platform miatt. Az akkori nehézségeknek köszönhetően persze most sokkal nagyobb lendülettel ugorhattak neki az új játékuknak.

"Mostanra lett egy csapatunk, ami keresztülvágott a tisztítótűzön. Most felkészültebben vághattunk bele a projektünkbe."

Korhonen mindenről csak rébuszokban beszélt: túlságosan az elején vannak az új kalandnak ahhoz, hogy részletekbe bocsátkozhasson. Akármit is terveznek, mi alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)