Hirdetés

A Returnal jelentősen megszépül majd PC-n

|

A még mindig be nem jelentett port minden jel szerint RTX-szel, és DLSS támogatással érkezik az új otthonába.

Hirdetés

A Returnal PC-s portjának érkezése a legrosszabbul őrzött titok egyike a játékiparban. Nagyjából minden hónapra jut valami szivárgás, ami tovább erősíti a roguelike lövölde körüli pletykák alapjait. Ezúttal egy komplett videó került elő a Sony által még mindig el nem ismert PC-s változatból. A felvételen látható volt, hogy a játék ray-tracing által elővarázsolt árnyékokat, és DLSS és FSR opciókat is tartalmaz. Az eredmény egy jóval szebb vizuális tálalás, mint a konzolos kiadás esetében.

Ez egyébként annyira nem meglepő: a Housemarque bevallottan a teljesítményt tartotta fontosabbnak a PlayStation 5-ön, de a PC-n úgy látszik, hogy eleresztik a gyeplőt. Ez utóbbinak bizonyítékát egyébként szívesen megmutatnánk nektek is, de a Sony elindította a kereszteshadjáratát, és eltakarította a felvételeket YouTube-ról.

Hirdetés

A PlayStation gyártója egyébként egyre nagyobb barátja a PC-s piacnak, és sorra hozza ki a jobbnál-jobb exkluzív címeit erre a platformra is. Legutóbb a Sackboy: A Big Adventure portját jelentette be, és mivel a Sumo Digital platformerét pont akkor hozták hírbe a PC-vel, mint a Returnalt, valószínűleg nem kell már sokat várnunk arra, hogy a pletyka ténnyé váljon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)