Hirdetés

A Rick és Morty alkotóinak lövöldéje lett a Game Pass legnépszerűbb játéka

|

Justin Roiland humoros akciójátéka olyan címeket hagyott maga mögött, mint a Halo vagy a Forza Horizon 5.

Hirdetés

Mivel a High on Life csapatának tagjai között ott voltak a Rick és Morty alkotói is, így a siker valamelyest garantált volt. Arra azért még így sem számítottunk, hogy a lövölde majd lekörözi a Minecraftot vagy a Halot. A hír írásának pillanatában pedig ez a helyzet: akármelyik platformot is nézzük, a High on Life van a Game Pass népszerűségi listájának első helyén.

Azt fontos hozzátenni, hogy a játék korántsem hibátlan, sőt, komoly gondokkal jött ki az ajtón, amit aztán a fejlesztők alig bírtak helyre rakni. Ugyanakkor a hangulata, humora, stílusa azonnal képes magával ragadni az embert, ás mostanra technikailag is vállalható lövölde lett azok számára, akik kedvelik Justin Roiland agymenéseit, de van még egy apróság, ami segíthette a High on Life sikerét: az Xboxnak nagyon gyenge éve volt. Ez persze nem vesz el semmit a játék érdeméből, de érdemes kontextusba helyezni a számokat.

Hirdetés

Míg tavaly ilyenkor örömmel pörgettük az új Halot, a Forza Horizon 5-t vagy az Age of Empires IV-et, idén alig jutott valami izgalmas a zöldcsapat rajongóinak. Arról nincs szó, hogy a Game Pass előfizetők unatkoztak volna, de ami az exkluzívokat illeti idén a Nintendo és a PlayStation is  lekörözte a Microsoftot.

Talán majd a jövő évre tervezett bemutatójukkal kiengesztelnek minket az idei teljesítményükért. Nektek hogy tetszik a High on Life?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)