Hirdetés

A Riot exkluzív skinnel jutalmazza majd a League of Legends jól viselkedő játékosait

|

A Riot egy ideje már pedzegeti a honor rendszerhez társított skinvonalát, de a napokban először meg is mutatták, hogy mire számíthatunk.

Hirdetés

A League of Legends közössége híresen toxikus, a Riot Games pedig igyekszik megtenni minden tőle telhetőt, hogy csökkentse az élményt mérgező játékosok jelenlétét. A tiltások és büntetések mellett van egy jutalomrendszerük is, ami extra apróságokat osztogat a segítőkész és barátságos idézőknek.

A legmagasabb, ötös honor szintért a Riot egy ideje már egy exkluzív skint is ki akart osztani, de ez mindeddig csak egy kósza ígéret volt. Most TimTamMonsternek köszönhetően már szilárd bizonyítékunk is van a Three Honors skinvonal létezésére.

Hirdetés

Az első jutalomkinézetet Malzahar kapja, és bár a modell még nem áll készen a publikus bemutatkozásra, a látványtervet már mindenki megnézheti.

A fenti skint minden Honor 5-ös játékos a jutalomkapszulájában találja majd a megjelenés után, de aki esetleg hiányolná a szokásos Grey Warwick és Medieval Twitch chromákat, annak sem kell aggódnia. Azokat is behúzhatjuk, ha szeretnénk a kapszulákban lévő tokeneken keresztül.

Azt még nem tudjuk, hogy mikor kezdik majd el osztogatni a Three Honors Malzahárt, de érdemes lesz addig is jól viselkedni a meccseitek alatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)