Hirdetés

A Riot Games egy League of Legends MMO-n dolgozik

|

A stúdió a megszokottnál lazábban jelentette be a legfrissebb League of Legends projektjét.

Hirdetés

Mind a League of Legends, mind a World of Warcraft közösség arra, hogy mit tud kihozni a Riot Games az MMORPG műfajból. Évek óta beszélnek erről a rajongók, és ez a stúdiót sem hagyta hidegen. A csapat hivatalosan is dolgozik egy online szerepjátékon Greg Street, az egykori Ghostcrawler legutóbbi posztja szerint. A bejelentés meglepően laza volt, de a forrás hivatalos.

Greg eleinte csak annyit mondott, hogy egy olyan játékot fejlesztenek, amit sokan kértek a Riot Gamestől, de később egyértelműen kijelentette, hogy egy MMO-ról van szó.

Hirdetés

A poszt alapján valószínűleg még csak a tervezési fázisban vannak, és jelenleg is kollégákat keresnek a csapat bővítéséhez.

Valószínűleg még hosszú évekig nem fogunk látni semmit a játékból, de a projekt létezése már önmagában is egy izgalmas fejlemény. Reméljük, hogy tudnak majd valami maradandót alkotni, és a League of Legends MMO nem fog elsüllyedni a "WoW-trónfosztók" mocsarában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)