Hirdetés

A Riot minden játéka bekerült az Epic Games Store-ba, Jinx pedig a Fortnite-ba

|

Ha már a PUBG Mobile is meghirdette a saját League of Legends x Arcane eseményét, akkor a Fortnite sem maradhatott ki.

Hirdetés

Hatalmas a hype a League of Legends animációs sorozata, az Arcane körül. A Riot Games az összes játékában Arcane témájú eseményeket szervez, a hétvégén pedig a Twitchen tartják majd a széria premierjét. Hajnali 2:30-tól a kedvenc tartalomgyártóink fogják közvetíteni a széria első felvonását.

Az Arcane-őrület előbb a PUBG Mobile-ba szivárgott be, aztán ma reggelre már a Fortnite játékosai is kaptak belőle egy kis ízelítőt. A League of Legends egyik legnépszerűbb lövésze, Jinx új karakterkinézetként bukkant fel a boltban a saját kozmetikai kiegészítőivel együtt.

Hirdetés

Miközben a Fortnite csataterein megy a félőrült lövöldözés, addig az Epic Games Store-ban már ott figyel a League of Legends, a Legends of Runeterra, a Teamfight Tactics és a Valorant is.

Érdemes megjegyezni, hogy a Riot Games száz százalékos tulajdonosa a kínai Tencent. A PUBG Mobile kiadója és az Epic Games második legnagyobb részvényese is egyben ugyanez a cég, ezért cseppet sem meglepő, hogy most a csapból is a LoL folyik.

A hétvége egyébként kifejezetten pörgősnek ígérkezik a League of Legends rajongói számára: szombaton kerül sor a világbajnoki döntőre, ahol a kínai EDG és a koreai DWG fognak összecsapni, vasárnap hajnalban pedig elrajtol Netflixen az Arcane sorozat. Ezekkel együtt elkezdődnek az Arcane események minden játékban, így az első epizódok után lehet is menni lövöldözni, kártyázni vagy a haverokkal meghódítani az Idézők szurdokát. Ti beszálltok majd a buliba?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)