Hirdetés

A Riot rengeteg League of Legends: Wild Rift tartalommal készül a következő hónapokra

|

A srácok láthatóan komolyan veszik a mobilos mellékágat, és rengeteg újdonsággal készülnek feltölteni azt.

Hirdetés

A Riot Games megígérte, hogy a mobilos játékosokat sem hagyják cserben ebben a szezonban, és most kicsit bővebben belementek ennek részleteibe. A február-március kifejezetten erős hónapoknak ígérkeznek a League of Legends: Wild Rift jövőjének szempontjából, már akkor is, ha csak ránézünk az olyan érkező apróságokra, mint a megfigyelő mód.

Mivel a Riot nagyon szeretne e-sport játékot csinálni a Wild Riftből, így elengedhetetlen, hogy annak legyen Observer funkciója, és ez be is fog kerülni a következő hetekben. Aki szeretne tanulni a hibáiból az a jövőben a meccseinek visszajátszásait is letöltheti majd, akár csak a PC-s nagy testvérénél.

Hirdetés

Új hősök is jönnek Xayah és Rakan képében, akik februárban csatlakozni fognak a többiekhez. Velük együtt a Lunar Beast esemény is elindul majd, ami a holdújévi ünnepély játékbeli változata lesz. Az még nem teljesen tiszta, hogy hogyan működik majd ez az esemény, de valószínűleg lesz egy rakat küldetés, és néhány exkluzív karakterkinézet is.

Hősök tekintetében egyébként a Xayah és Rakan páros utáni listát is megkaptuk: márciusban érkezik a PC-s játék egyik legnépszerűbb karaktere, Katarina, akit aztán később Leona, Diana és Pantheon követnek majd. A Hold és Nap testvérek kifejezetten fontosak lesznek, ugyanis a Lunar Beast utáni esemény a Path of Ascension lesz, az pedig kifejezetten Leonára és Dianára koncentrál majd.

Februárban és márciusban több skin is érkezik, így például átkerülnek a Wild Riftbe az Omega és Project kinézetek egy része is. Eseménydús hónapok következne azok számára, akik belenéznek a jelenleg iOS-en és Androidon elérhető mókába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)