Hirdetés

A Rise of Nightmares és a trágár nagymama esete

|

Az idős emberek jobban tisztában vannak azzal, hogy mit kellene tenni tánc helyett, a megfelelő szórakozás érdekében.

Hirdetés

A Rise of Nightmares trailerében azt láthatjuk, milyen punnyadt a fiatalság, szemben a nagymamával, aki sokkal inkább szeretne leszakadó végtagokat, és kifröccsenő beleket látni. A szeptember 9-én érkező játék Kinect támogatással akár még jó is lehet, de elég sokan szkeptikusak ezzel kapcsolatban.

Az mindenesetre nem rossz, hogy nem csak állatsimogatós, magunkból vicces avatárt készítős, gyümölcsszeletelős játékokkal "mozgásérzékelhetünk", hanem a horror kategóriában is próbára tehetjük a technikát. A Kinectben rejlő lehetőségek megfelelő kiaknázásával a fejszével, láncfűrésszel, és egyéb, érzéstelenítést nem igénylő alakformáló eszközzel történő hadakozás akár még jó is lehet, ha adunk neki egy esélyt bizonyítani. A Rise of Nightmares-ből egy kis vicces összeállítás: 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)