Hirdetés

A Rocket League is battle royale módot kap

|

Az új játékneve Knockout Bash, de tulajdonképpen egy távirányítós roncsderbiről van szó.

Hirdetés

Lassan törvényszerűvé válik, hogy minden multiplayer játékban előbb-utóbb fel fog tűnni egy battle royale játékmód. Ez a Rocket League esetében egy Knockout Bash nevű limitált ideig elérhető játékmódként manifesztálódott.

A móka április 27-én érkezik, és nyolc résztvevőt fog egymásnak ugrasztani egy folyamatosan szűkülő arénában. A cél, hogy a te verdád maradjon az utolsó túlélő. A résztvevők nekicsaphatják ellenfeleiket különböző akadályoknak, miközben extra trükkökkel, hármas ugrásokkal és egyéb manőverekkel megpróbálják elkerülni a saját pusztulásukat.

Hirdetés

Mindent összevetve egy szórakoztató kis mókáról van szó, aminek kedvcsinálóját itt nézhetitek meg máris:

A játékmód április 27-től május 10-ig lesz elérhető. Egyelőre nem tudni, hogy milyen gyakorisággal fog visszatérni, így akinek felkeltette az érdeklődését, az ne hagyja ki a lehetőséget.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)