Hirdetés

A Rocket League Szellemirtók témájú eseményt tart halloween alkalmából

|

Egy rakat tárgyat oldhatunk majd fel, melyeket a jól ismert széria ihletett.

Hirdetés

Ez az év kétségtelenül kemény volt a Rocket League rajongóinak és a fejlesztőknek egyaránt. Teljesen átalakult a loot rendszer, volt egy ötödik születésnap, ingyenessé vált az egész játék,  elérte az egymilliós egyidejű játékosszámot, és még egy Fortnite crossover is belefért az évbe. Az események sora még nem ért véget: jön a Haunted Hallows.

Hirdetés

Ahogy a legtöbb játék, úgy a Rocket League fejlesztői is rápörögnek a halloweenra, és ők egy jólismert filmes szériát, a Szellemirtókat húzzák elő. Egy rakat új, a franchise által inspirált tárgyat szedhetünk össze az esemény alatt.

A Haunted Hallows ma, október 20-án indul és november 2-ig tart. Ez idő alatt különleges kihívások teljesítésével feloldhatunk Szellemírtók ihlette cuccokat, de egyes extrák csak a mikrotranzakciós boltban érhetőek el. Itt tér vissza például a játék első licencelt járgánya, az Ecto-1 is.

A Rocket League ingyenesen játszható PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)