Hirdetés

A Rockstar alapítói Nagy Britannia 1000 leggazdagabb embere között

|

A The Times kiadta az 1000 leggazdagabb brit listáját és a Rockstar Games alapítóin kívül még több játékvilágbeli ember is feltűnik rajta.

Hirdetés

A The Times minden évben elkészíti a Rich Listet, ami lényegében a "kivel érdemes jóban lenni Nagy Britanniában" ezer embert tartalmazó listája.

A Rockstar Games társalapítói, Dan és Sam Houser is felkerült idén a listára, ami talán nem olyan meglepő, tekintve a Grand Theft Auto V és a többi Rocksar-játék éves eladásait. Houserék a 947. helyen nyitottak; a játékvilág egyik leghíresebb testvérpárja összesen 90 millió fontot ér.

Nem ők az egyetlenek, akiknek közük van a gaminghez, a listán ott van a Mel Morris is, akinek 12%-os részedése van a Candy Crush-t fejlesztő Kingben, ő 430 millió fonttal a 238. helyen üldögél. Egyébként nem Morris az egyetlen, akinek van egy szeletkéje a Candy Crush tortájából, a King társalapítója, Riccardo Zacconi a 271., a maga szerény 354 milliójával, de a 458. helyen ott van a másik alapítótag, Sebastian Knutsson is, 200 millióval.

És persze el ne felejtkezzünk magáról az ügyvezetőről sem, Stephane Kurgan ugyan csak 84 gurigát ér, de még ez is elég volt a 989. pozícióra.

A listán még szerepel a GAME alapítója, Neil Taylor is, aki az összesítés szerinti 220 millió fontjával nevezett a leggazdagabb britek versenyére. 

És én akkor most elmegyek és belerajzolom a Candy Crush-t a GTA V-be. Painttel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)