Hirdetés

A Rockstar elengedi a Grand Theft Auto Online régebbi verzióit

|

Hamarosan kevesebb platformon játszhatjuk majd a játékot.

Hirdetés

Még mindig durva belegondolni, de a Grand Theft Auto V és a mellécsapott Grand Theft Auto Online 2013-ban startolt el, eredetileg PlayStation 3-on és Xbox 360-on, majd jóval később, 2014-ben jelent meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2015-ben PC-re, és 2021. november 11-én fog PlayStation 5-re, valamint Xbox Series konzolokra. A folytatás pletykák szerint leghamarabb 2023-ban jöhet, addig már csak nem adnak ki újabb változatot belőle...

Akárhogy is, most viszont kettőtől búcsúzni kell: még idén leállnak a PS3-as és az Xbox 360-as szerverek.

Hirdetés

A Rockstar 2021. december 16-án fogja lekapcsolni a GTA Online legrégebbi változatait, és ezzel együtt a statisztikák is eltűnnek a Rockstar Games Social Clubból. A Shark Cash Cardok árusítását csak szeptember 15-én szüntetik be. A GTA V természetesen Story módban továbbra is zavartalanul játszható lesz a kettővel ezelőtti generáció gépein is.

A Grand Theft Auto Online Xbox 360-as és PlayStation 3-as változatának utolsó, nem csak hibajavításokat, hanem új tartalmakat is kínáló frissítése, az Ill-Gotten Gains Part 2 DLC 2015 júliusában jelent meg, miközben a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os változat folyamatosan bővül, frissül, és ez a közeljövőben sem fog változni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ezzel együtt a Rockstar azt is bejelentette, hogy a Max Payne 3 és az L.A. Noire PS3-as és Xbox 360-as verzióinak statisztikái, illetve előbbi online módja szintén leáll, erre szeptember 16-án kerül majd sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)