Hirdetés

A Rockstar elkezdett törölni egyes GTA Online tartalmakat

|

Néhány online melónak búcsút kell intenünk, viszont lesznek újak helyettük.

Hirdetés

Múlt hónapban derült ki, hogy hamarosan kevesebb platformon játszhatjuk majd a Grandt Theft Auto Online-t, ugyanis a Rockstar elengedi két régebbi verzió kezét: a PS3-as és Xbox 360-as szervereket december 16-án fogják lekapcsolni, amellyel együtt a statisztikák is el fognak tűnni a Rockstar Games Social Clubból (a GTA V Story módban továbbra is zavartalanul játszható lesz mindkét konzolon). De nem ez az egyetlen dolog, amitől a játékosoknak el kell köszönniük. 

A stúdió ugyanis a legutóbbi bejegyzésében egy eldugott felhívással figyelmeztette a játékosokat, hogy a legújabb eseménnyel kezdődően el fognak távolítani egyes munkákat, hogy helyet biztosítsanak a jövőbeli frissítéseknek, így az idő múlásával az ilyesfajta tartalmak be- és kikerülnek majd.

Hirdetés

Az Eurogamer már fel is fedezett valamit: a Bombushka Run Adversary Mode még 2017 szeptemberében a Smuggler's Run patch részeként debütált, ám már nem elérhető. 

Szomorkodásra azonban nincs ok, a Rockstar gondoskodik utánpótlásról: többek között hét új túlélőtérképeket adott hozzá a játékhoz és a jutalmakat is megduplázták, ráadásul a Freemode eseményeiért és kihívásaiért július 19-ig tripla annyi loot jár, mint korábban. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)