Hirdetés

A Rockstar Games egyik legismertebb tagja közel két évtized után lelépett a stúdiótól

|

Lazlow Jones íróként, producerként, illetve még rendezőként is tevékenykedett a csapatnál.

Hirdetés

Lazlow Jones még 2001-ben került a Rockstar Games csapatához, és a Grand Theft Auto III volt a széria első része, amin dolgozott. Az írói, produceri és rendezői feladatok ellátása mellett pedig több részben is feltűnt játékbeli karakterént, ám úgy tűnik, hogy közel 20 év után elérkezettnek látta az időt, hogy új elfoglaltság után nézzen.

Hirdetés

A LinkedIn-profilja szerint Lazlow Jones valójában már 2020. áprilisa óta nem dolgozik a Rockstarnál, de eddig valahogy nem kapott túl nagy hírverést ez az egész. Lazlow egyébként a GTA széria mellett még olyan alkotásokon dolgozott korábban, mint a Red Dead Redemption, a Bully, vagy épp az L.A. Noire, de ő volt például a Grand Theft Auto: Vice City-ben a V-Rock rádió műsorvezetője is.

Korábban egyébként a Rockstar egy másik jól ismert arca, és egyben társalapítója, Dan Houser is lelépett a csapattól. Szerintetek mi lehetett az oka Lazlow távozásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)