Hirdetés

A Rockstar leleplezte a Grand Theft Auto remasterek még több újítását

|

Nem csak a látvány javítására figyeltek a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition esetében.

Hirdetés

Holnap megjelenik a Grand Theft Auto III, Vice City és San Andreas felújított, modernizált változatait kínáló Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition csomag, és mint azt a ma kiszivárgott videókon láthattuk, a fejlesztők tényleg nem csak a textúrákat cserélték le. A kissé rajzfilmes külső megosztó lehet, de vannak változtatások, amiknek bizonyára mindenki örülni fog.

A Rockstar fontosnak tartotta egy nappal a megjelenés előtt közölni, hogy pontosan mi változik.

Hirdetés

A listán szerepel, hogy Xbox Series X-en, PlayStation 5-ön és PC-n könnyedén elérhető lesz a 4K-s felbontás és a 60 fps-es képfrissítési sebesség, a látványt pedig egy új bevilágításrendszer és környezeti effektusok teszik jobbá. Emellett a játékokban frissül a minimap, a fegyvereket már tárcsáról választhatjuk a korábbi, egyenként léptetős megoldás helyett, az irányítás a Grand Theft Auto V-ben látotthoz hasonló lesz, és szintén nem elhanyagolható, hogy a bukott küldetéseket azonnal újrakezdhetjük.

Amint lehet, beszámolunk arról, hogy szerintünk hogy sikerültek a remasterek, de a videók láttán bizakodóak vagyunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)