Hirdetés

A Rockstar nem szereti a casual játékokat

|

Dan Houser, a Rockstar egyik fejese egy interjúban nem túl hízelgően nyilatkozott az egyre népszerűbb casual játékokról.

Hirdetés

Houser véleménye röviden a következő volt: "B*** meg ezt az egész casual játékos felhajtást", majd kicsit jobban kifejtette a magvas gondolatot. Szerinte az emberek még mindig forradalmi játékokra vágynak, és a Wii valami újat mutat, ami nagyszerű dolog. Ők azonban szeretnék bebizonyítani, hogy még van igény olyan játékokra is, amelyek filmekhez méltó történettel és történetmeséléssel rendelkeznek. Ezután, érthető módon, az erőszakos játékok elleni hadjáratot kritizálta a már számtalanszor elhangzott - ám ettől függetlenül nem kevésbé megalapozott - "az erőszakos filmekkel és könyvekkel miért nincs baj?" érveket felsorakoztatva.

danhouser.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)