Hirdetés

A Rockstar szerint a Sony a hibás az L.A. Noire fagyásokban.

|

Túlmelegednek és fagyogatnak a PS3 konzolok, a Rockstar pedig a Sonynak passzolja a labdát.

Hirdetés

Bár a Playstation Network helyreállítása továbbra is folyamatban van, mégis számos visszajelzés található arról, hogy a frissen megjelent L.A. Noire használata közben túlmelegedés, illetve fagyás tapasztalható.

A Rockstar Games nem is volt rest, azonnal kiadott egy közleményt, miszerint semmi közük a jelenséghez, mindenről a 3.61 becenevű, új firmware tehet, ami ugye Sony produktum.

" Olyan visszajelzéseket kaptunk, hogy az L.A Noire használata közben túlmelegedés tapasztalható, illetve a konzolok hármat sípolnak, majd kikapcsolják magukat, főleg az idősebb, 60 és 80 GB-os eszközök esetében. A túlmelegedés és kikapcsolás teljesen változó módon 30 perc és két óra játékidő között jelentkezik, illetve már olyan visszajelzést is kaptunk, hogy más játékoknál is előfordul (melyeket nem a Rockstar adott ki), de csak akkor, ha telepítve van a 3.61-es firmware." - fogalmaz a kiadó, majd gyorsan le is pattint mindenkit a Sonyhoz.

"A továbbiakban azt javasoljuk, hogy mindenki direktben a Sonyhoz forduljon, ami persze nem azt jelenti, hogy a Rockstar ne folytatná tovább az L.A. Noire tesztelését minden firmware verzióra, illetve hardveres összetételre vonatkozóan. Mint mindig, most is azonnal informálunk mindenkit, amint jön egy új frissítés." - zárja közleményét a Rockstar Games.

Nos, nem irigyelhetjük a Sonyt, de ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács, mindazonáltal arra kérném a PC tulajdonosokat, hogy ne használják ki ezt a hibát arra, hogy nekifeszüljenek a konzol tulajoknak. Gondoljanak inkább a Witcher 2-re és a Radeon négyes szériájánál előforduló textúra problémákra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)