Hirdetés

A Rockstar szolgáltatásait is megbénította az ingyenes GTA 5

|

Annyian repültek rá a Grand Theft Auto V PC-s változatára, hogy botladoztak a szerverek.

Hirdetés

Amikor az ember azt gondolná, hogy mindenkinek megvan már a Grand Theft Auto V, aki akart vele játszani az elmúlt hét évben, jön az Epic Games Store promóciója, és összeomlik minden. Először az Epic szervereit érte olyan terhelés, hogy nem csak a weboldal, a Fortnite sem volt elérhető, a hétvégén pedig a Rockstar is kénytelen volt jelezni, hogy fennakadásokra lehet számítani.

Hirdetés

A Twitteren közzétett üzenetben azt írta a csapat, hogy a kiugróan magas játékosszám miatt a Rockstar Games szolgáltatásai, köztük a Rockstar Games Launcher és a GTA V PC-s változata esetében problémák jelentkezhetnek, majd öt órával később jelezték, hogy a gondok elhárultak, köszönik a türelmet.

Valószínűleg sok olyan új játékos van, aki valamilyen platformon már játszott, de most kipróbálná, miben több a PC-s verzió. Egyrészt csak ezzel működnek a modok, másrészt csak ez fut 60 fps-sel, és hiába néz ki jól konzolokon a játék, azért a gyorsabb képfrissítési sebesség tényleg sokat dob az élményen.

Ha a napokban fennakadásokat tapasztaltok, ne ijedjetek meg. Még május 21-ig behúzhatjátok a GTA V Premium Editiont az Epic Games Store-ból, éljetek a lehetőséggel akkor is, ha most nincs időtök játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)